1)Merceologia ca ştiinţa: obiectul, metodele, sarcinile şi conţinutul de bază al merceologiei Obiectul de studiu al merceologiei este marfa si valorile ei de intrebuintare. Marfa-obiect al muncii omului destinat vinzar
Tema 3: Clasificarea si calitatea Tema4: Fundamentele teoriei ale expertizei marfurilor alim. Tema 5: Particularitatile expertizelor specifice marfurilor
Proprietăţile fizice ale cerealelor Compozitia chimica Caracteristica cerealelor graminee
1.Legumele proaspete, valoarea alimentara, Valoarea calorica este,in general,redusa de aceea,aceste produse trebuie folosite in alimentative,associate cu alimente de origine animal. clasificarea, 1.caracter botanic i
O1.Preparate din carne.Clasificare.Sortimentul O2. Indicii calităţii preparatelor din carne. O1 Preparate din carne reprezintă părţi aparte din trunchiurile de vită,de
cafea – termen generic pentru boabele plantei de specia Coffea şi pentru produsele obţinute din aceste boabe la diverse etape de prelucrare şi consum cafea naturală decofeinizată – cafea din care a fost extrasă parţial