Copiute pentru examen la Merceologia Marfurilor alimentare - Merceologia Marfurilor Alimentare

FITUICIUniversitate ASEM Profesor Golban E.

preview iconExtras din document

1.2. Legumele proaspete 3.Metode si tehnici de evaluare a calitatii legumelor proaspete,specificate in standard 4.Legumele tuberculifere 5. Legumele radacinoase 6.Legumele bulbifere/ceapa 7.Legumele varzoase / varza alba 8.Legumele bostanoase/castravetii 9.Legumele solano-fructoase/ tomatele 10.Legumele frunzoase 11.Legumele perene 12.Enumera bolile shi defectele legumelor,conditiile de pastrare,termenul de valabilitate. 13.Determina continutul de aciditate si umiditate din faina si piine. 14.Determinarea continutului de gluten la faina de griu 15.Paste fainoase,valoarea alimentara,energetica,particularitati de obtinere. 16.Pastele fainoase,clasificarea,sortimentul. 17.Caracteristicile de calitate prevazute la evaluarea calitatii pastelor fainoase specifice in standard. ... 40.Piinea crocanta.

Download
alert iconRaporteaza o eroare
1 Comenteaza
+1
Posteaza

Fituici: Copiute pentru examen la Merceologia Marfurilor alimentare Obiect: Merceologia Marfurilor Alimentare