Metode specializate de deservire a clientilor. Exista 4 medode de baza de deservire a clientilor: • deservirea de catre chelneri la mese • autodeservire, alegerea de pe vitrine si ecrane • deservire la bufet • dese
Resurse umane in industria ospitalitatii
Tema 1. Turismul – activitate economico-socială. 1.1. Conceptele de „turism” şi „turist”. 1.1.1. Repere istorice ale turismului. 1.1.2. Conceptul şi noţiuni fundamentale din turism 1.2. Turismul şi dezvoltarea economic
Tema 1: Consideratii generale privind industria turismului 1.1 Conceptul de turism si notiuni fundamentale 1.2 Repere istorice in dezvoltarea turismului Tema 2. Resursele turistice si fondul turistic 2.1 Obiectivele att
Unitatea de învăţare nr. 1 - TURISMUL - ACTIVITATE ECONOMICO-SOCIALĂ 1.1. Conceptele de „turism" şi „turist" 1.1.1. Repere istorice 1.1.2. Abordări actuale ale noţiunilor fundamentale din turism 1.2. Turismul şi dezvo