Cursuri la Bazele Merceologiei

115 din 48

docx Bazele merceologiei

Test 1 Bazele Merceologiei

doc Merceologia pielii si a marfurilor din piele si substituienti

NOTE GENERALE Materia prime din piele şi substituenţi Materialele auxiliare Cerinţele faţă de materialele din piele şi substituenţi MERCEOLOGIA PIELII ŞI A MĂRFURILOR DIN PIELE ŞI SUBSTITUENŢI Structura şi compoziţia ch

docx Noţiuni despre alimentaţia corectă şi echilibrată

Alimentaţie echilibrată înseamnă să învăţăm să folosim cantitatea optimă de substanţe de bază (proteine, glucide, lipide, săruri minerale şi vitamine), care, împreună, contribuie la buna funcţionare a organismului nostr

doc Conservele din carne ca produse alimentare

Conservele sunt produse ambalate în recipiente rezistente şi impermeabile, închise ermetic şistabilizate prin sterilizare la temperaturi mai mari de 117C , care împiedică alterarea provocată de agenţii atmosferici sau bi

pdf Valoarea nutritiva a marfurilor alimentare

Relatia valoare nutritiva - calitatea marfii alimentare Metodologia determinarii valorii nutritive a produselor alimentare

pdf Caracterizarea merceologică generală a principalelor grupe de produse alimentare de origine vegetală

2.1 Cerealele şi leguminoasele boabe; materii prime şi produse de prelucrare 2.2 Fructele şi legumele proaspete şi procesate 2.3 Caracterizarea merceologică generală a zahărului Cerealele au jucat dintotdeauna un rol d

doc Reglementare tehnică „Făina, grişul şi tărîţa de cereale”

1. Reglementarea tehnică „Făina, grişul şi tărîţa de cereale” (în continuare – Reglementare) stabileşte cerinţe esenţiale faţă de produse pentru consumul uman, provenite atît din producţia internă, cît şi din import în c

doc Proiect didactic la merceologie "Caracteristici organoleptice"

Şcoala: SAM D.Popa Mogoşeşti-Iaşi Disciplina: Ed. Tehnologică Data: Cl.a V-a Unitatea de învăţare:Criterii de selecţie a produselor alimentare Tema:Caracteristici organoleptice Tipul lecţiei: transmitere şi însuşire de n

pdf Sistematica marfurilor alimentare

1. Evolutia si importanta sistematizarii marfurilor alimentare 2. Modele de clasificare si codificare a marfurilor alimentare

doc LEGE Nr. 231 din 23.09.2010 cu privire la comerţul interior

LEGE Nr. 231 din 23.09.2010 cu privire la comerţul interior Capitolul I DISPOZIŢII GENERALE Articolul 1. Scopul şi obiectivele legii (1) Scopul prezentei legi este crearea cadrului juridic corespunzător desfăşurării

ppt Bazele merceologiei

I. OBIECTUL ŞI EVOLUŢIA ŞTIINŢEI MĂRFURILOR Scurt istoric Principalele şcoli de merceologie Functiile merceologiei. Interdisciplinaritate Metode şi modalităţi de cercetare în ştiinţa mărfurilor II. PROPRIETĂŢI GENERALE A

pdf Merceologia produselor alimentare (Carte) de J. Ciumac

Merceologia produselor alimentare (Carte) de J. Ciumac

doc Compozitia chimica a produselor alimentare

Produsele alimentare se prezintă sub forma unei game sortimentale foarte întinse, variate şi extrem de complexe în ce priveşte compoziţia chimică, de la produsele ce reprezintă regnul vegetal la cele din regnul animal, d

ppt Prezentare Curs 2 .3 la merceologie

Prezentare curs 2 Proteine

doc Merciologia

Tema: Mărfuri textile. Ţesăturile Scopul lucrării: Studierea caracteristicilor merceologice a mărfurilor textile – ţesăturilor, utilizînd metodele organoleptice, cele instrumentale, criteriile reglementate de DNT-uri şi