Proiect didactic la merceologie "Caracteristici organoleptice" - Bazele Merceologiei

CURSUniversitate Colegiul National de Comert al ASEM Profesor Nu Este Specificat

preview iconExtras din document

Şcoala: SAM D.Popa Mogoşeşti-Iaşi Disciplina: Ed. Tehnologică Data: Cl.a V-a Unitatea de învăţare:Criterii de selecţie a produselor alimentare Tema:Caracteristici organoleptice Tipul lecţiei: transmitere şi însuşire de noi cunoştinţe Prof.Stoica Maria Locul de desfăşurare: sala de clasă Timp: o oră Scopul lecţiei: Cunoaşterea caracteristicilor organoleptice pentru produsele alimentare. Obiective de referinţă: -2.4.să analizeze calitatea produselor alimentare în funcţie de: nevoile pe care le satisfac proprietăţile organoleptice, valoarea nutritivă, energetică şi estetică; -2.5. să coopereze şi să-şi asume responsabilităţi în activităţile de grup; -3.2.să explice termeni şi simboluriprivind calitatea,igiena produselor alimentare şi protecţia consumatorilor; Obiective operaţionale: La sfârşitul lecţiei elevii vor fi capabili: - să enumere caracteristicile organoleptice; - să descrie caracteristicile organoleptice; -să compare caracteristicile organoleptice ale diferitelor produse alimentare - să utilizeze corect termenii specifici ...

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Curs: Proiect didactic la merceologie "Caracteristici organoleptice" Obiect: Bazele Merceologiei