Proiecte la Merceologia Marfurilor Alimentare

115 din 25

docx “Caracteristicile merceologice și expertiza produsului de cofetărie- marmelada”

Cuprins:  Rolul și importanța  Compoziția chimică și valoarea nutritivă  Clasificarea și sortimentul  Materii prime și auxiliare  Proces tehnologic de obținere  Condiții de ambalare, marcare, transport și păs

pptx Determinarea calitatii oualor

OUL-reprezintă un aliment deosebit de valoros pentru hrana omului datorită bogăţiei lui în factori nutritivi indispensabili organismului. Sub denumirea de ouă se comercializează doar ouăle de găină; mai sunt utilizate

pptx Caracreristica merceologica a legumelor curcubitacee

1.Reprezentantii 2.Importanta in alimentatie 3.Descrierea legumelor in parte

pptx Caracteristica merceologica si analiza calitatii produsului

Rolul si importanta in alimentatie Compozitia chimica Valoarea nutritiva Materii prime si auxiliare Procesul tehnologic Conditii de ambalare si pastrare Factori care influenteaza asupra calitatii produsului si modifica

docx Crupele de mei

1. Caracteristica generală 2. Informații nutriționale 3. Proprietăți terapeutice 4. Beneficii 5. Bibliografie Crupele reprezintă unul dintre cele mai importante produse agroalimentare, care, după făină, ocupă locul do

docx Caracteristica merceologică a halvalei

1. Noțiuni generale și obținerea halvalei 2. Clasificarea și sortimentul 3. Indicii și condițiile de calitate ale halvalei 4. Ambalarea, marcarea, transportarea și păstrarea halvalei 5. Evaluarea prin punctaj a calității

docx Caracterizarea merceologică si expertiza fructelor uscate

Caracterizarea merceologică a fructelor uscate 1.2 Tehnologia de fabricare a fructelor uscate 1.3 Etapele de obtinere a fructelor uscate 1.4 Caracteristicile organoleptice ale fructelor uscate 1.5 Aspecte specifice pr

docx Clasificarea fructelor uscate

În funcţie de tehnologia de fabricare, fructele uscate (deshidratate) se clasifică după cum urmează: a) fructe uscate; b) fructe deshidratate (cu umiditate joasă); c) chipsuri de fructe; d) fructe liofil

docx Importanta in alimentație a fructelor uscate

Importanta in alimentație a fructelor uscate

docx Caracteristica merceologică şi estimarea calităţii sortimentului mobilei moale comercializată de Casa de Comerţ „Casa Mobilei” SA

Caracteristica merceologică şi estimarea calităţii sortimentului mobilei moale comercializată de Casa de Comerţ „Casa Mobilei” SA, amplasată pe str. Puşkin, 58, mun. Chişinău Mobila reprezintă un obiect care ser

docx Sortimentul ceaiului “Greenfield” pe piața Republicii Moldova

Ceaiul este o băutură obținută prin infuzarea frunzelor uscate ale plantei Camellia sinensis (L.). În funcție de gradul de oxidare a frunzelor, cele patru tipuri principale de ceai sunt: ceaiul alb, ceaiul verde,

docx Sortimentul si tehnologia de producere a produselor zaharoase de tip ZEFIR din cadrul magazinului Green Hills nr.4

Zefir se numește produsul obținut prin amestecarea pireului din fructe sau pomușoare cu zahăr și albuș de ou. Zefirul este o varietate de pastila, dar cu unele caracteristici distinctive, care îl deosebește de pastila cl

docx Ceaiul Lipton

Lipton este marca de ceai numarul 1 in lume, detinand pozitia de lider global pe piata ceaiurilor calde. In spatele succesului mondial al marcii Lipton - datorat calitatilor sale si experientei expertilor Lipton in culti

docx Sortimentul ceaiului „Greenfield” pe piața din Republica Moldova

Cuprins 1. Scurt istoric 2. Clasificarea ceaiului 3. Brandul Greenfield 4. Sortimentul ceaiului Greenfield 5. Verificarea calității 6. Concluzii și recomandări 7. Bibliografie Ce

doc Caracteristici Organoleptice si Fizico-Chimice a Divinurilor (Cognacurilor)

Cognacul, fiind o băutură alcoolică puţin astrin-gentă, cu buchet bogat şi gust deosebit, ce se datorează distilării vinurilor tinere de struguri şi mingiierii distilatelor la căldura copacului de stejar în butoi, a deve