Sortimentul si tehnologia de producere a produselor zaharoase de tip ZEFIR din cadrul magazinului Green Hills nr.4 - Merceologia Marfurilor Alimentare

PROIECTUniversitate ASEM Profesor Calmis Valentina

preview iconExtras din document

Zefir se numește produsul obținut prin amestecarea pireului din fructe sau pomușoare cu zahăr și albuș de ou. Zefirul este o varietate de pastila, dar cu unele caracteristici distinctive, care îl deosebește de pastila clasică. Ca de exemplu: forma este sferică; se adaugă de 2-3 ori mai mult albuș de ou; pireul pentru obținerea pastei de zefir trebuie sa conțină mai multă pectină și substanțe uscate; siropul-clei se fierbe mai mult timp și are o consistență mai groasă; modelarea pastei de zefir se face cu ajutorul unor dozatoare speciale, astfel încît produsul capătă o formă rotungită sau alungită, cu suprafața gofrată. ...

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Proiect: Sortimentul si tehnologia de producere a produselor zaharoase de tip ZEFIR din cadrul magazinului Green Hills nr.4 Obiect: Merceologia Marfurilor Alimentare