Caracterizarea merceologică a fructelor uscate 1.2 Tehnologia de fabricare a fructelor uscate 1.3 Etapele de obtinere a fructelor uscate 1.4 Caracteristicile organoleptice ale fructelor uscate 1.5 Aspecte specifice pr
În funcţie de tehnologia de fabricare, fructele uscate (deshidratate) se clasifică după cum urmează: a) fructe uscate; b) fructe deshidratate (cu umiditate joasă); c) chipsuri de fructe; d) fructe liofil
Importanta in alimentație a fructelor uscate
Cognacul, fiind o băutură alcoolică puţin astrin-gentă, cu buchet bogat şi gust deosebit, ce se datorează distilării vinurilor tinere de struguri şi mingiierii distilatelor la căldura copacului de stejar în butoi, a deve
Expertiza merceologica la ciocolata
ROL si importanta Vinul este bautura obtinuta prin fermentarea strugurilor proaspeti,fiind o bautura traditionala pentru mai multe popoare ale lumii.Respectiv,pentru unele popoare,printre care se numara si Mol