Proiect de cercetare a calității fructelor de culturi nucifere - Morari Olga

PROIECTUniversitate ASEM Caiet Bazele Merceologiei

preview iconExtras din document

1.FRUCTELE DE CULTURI NUCIFERE. DESCRIERE GENERALA. 1.1 Importanța în alimentație 2. Nuca de Cajou 2.1 Descriere generală 2.2 Valoarea nutritiva a nucilor de Cajou 2.3 Expertiza informaţională 2.4 Expertiza cantităţii 2.5 Expertiza calității 2.6 Evaluarea calității senzoriale a Nucilor de Cajou prin metoda scalei de punctaj Evaluarea rezultatelor 3.Migdalele 3.1 Descriere generală 3.2 Valoarea nutritivă a migdalelor 3.3 Expertiza informaționala 3.4 Expertiza cantității 3.5 Expertiza calității 3.6 Evaluarea calității senzoriale a Migdalelor prin metoda scalei de punctaj Evaluarea rezultatelor

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Proiect: Proiect de cercetare a calității fructelor de culturi nucifere Profesor: Morari Olga