Proiecte Morari Olga

18 din 8

docx Caracterizarea merceologică si expertiza fructelor uscate

Caracterizarea merceologică a fructelor uscate 1.2 Tehnologia de fabricare a fructelor uscate 1.3 Etapele de obtinere a fructelor uscate 1.4 Caracteristicile organoleptice ale fructelor uscate 1.5 Aspecte specifice pr

docx Clasificarea fructelor uscate

În funcţie de tehnologia de fabricare, fructele uscate (deshidratate) se clasifică după cum urmează: a) fructe uscate; b) fructe deshidratate (cu umiditate joasă); c) chipsuri de fructe; d) fructe liofil

docx Importanta in alimentație a fructelor uscate

Importanta in alimentație a fructelor uscate

docx Proiect de cercetare a calității fructelor de culturi nucifere

1.FRUCTELE DE CULTURI NUCIFERE. DESCRIERE GENERALA. 1.1 Importanța în alimentație 2. Nuca de Cajou 2.1 Descriere generală 2.2 Valoarea nutritiva a nucilor de Cajou 2.3 Expertiza informaţională 2.4 Expertiza cantităţii

doc Caracteristici Organoleptice si Fizico-Chimice a Divinurilor (Cognacurilor)

Cognacul, fiind o băutură alcoolică puţin astrin-gentă, cu buchet bogat şi gust deosebit, ce se datorează distilării vinurilor tinere de struguri şi mingiierii distilatelor la căldura copacului de stejar în butoi, a deve

doc Caracteristica merceologica a Ciocolatei

Caracterizarea generala a Ciocolatei Clasificare: Ciocolata alba este ciocolata produsa din unt de cacao,zahar, lapte, vanilie si alte arome. Nu contine alte ingrediente pe baza de cacao si de aceeaare o culoare aprop

docx Expertiza merceologica la ciocolata

Expertiza merceologica la ciocolata

docx Proiect la merceologie Produsul Alimentar Vinul

ROL si importanta Vinul este bautura obtinuta prin fermentarea strugurilor proaspeti,fiind o bautura traditionala pentru mai multe popoare ale lumii.Respectiv,pentru unele popoare,printre care se numara si Mol