Cursuri la Biochimia Produselor Alimentare

17 din 7

jpg exemplu de examn la biokimie

exemplu de ex la biokimie

docx Hidraţii de carbon glucidele

Hidraţii de carbon (zaharidele) sun una dintre cele mai importante şi răsrîndite clase de compuşi organici naturali: ei alcătuiesc 80% din masa uscată a componenţilor regnului vegetal. Glucidele, numite şi zaharuri, sun

doc Biochimia zaharului si uleiului

1. Compoziţia chimică. 1.1. Zahărul. 1.2. Uleiul. 2. Transformări biochimice. 2.1. Zahărul. 2.1. Uleiul. 3. Vaoarea nutritivă a zahărului şi uleiului. Materia primă folosită la noi în ţară pentru fabricarea zahărului

doc Biochimia cerealelor si a produselor de panificatie

1. Compoziţia chimică. 2. Transformările biochimice. 3. Valoarea nutritivă a cerealelor şi a pîinii. Principalele cereale care intră în alimentaţie şi sunt prelucrate sub formă de făină sunt: grîul, secara şi porumbul.

doc Biochimia berii si a strugurilor

1. Compoziţia chimică a berii. 2. Compoziţia chimică a strugurilor. Materiile prime folosite la fabricarea berii sunt: orzul, apa şi hameiul. Orzul. Reprezintă materia primă de bază pentru fabricarea berii. Pentru fab

doc Medicina naturista

Nu are descriere.

doc ECHIBRAREA ORGANISMULUI CU APA

Nu are descriere.