Proiecte la Expertiza si Certificarea Marfurilor

113 din 13

pptx HACCP este un sistem al siguranţei alimentare recunoscut la nivel internaţional.

Producerea, ambalarea, transportul, depozitarea şi comercializarea produselor alimentare reprezintă procese cu un grad de risc pentru sănătatea fiecărui consumator. Tendinţa tot mai pronunţată a pieţei specializate în in

pptx Evaluarea calitatii si caracteristica merceologica a brinzei topite

Scopul Lucrarii Scopul efectuarii acestei lucrări este de a aduce la cunoştinţă diverse aspecte privind brânza topită, cum ar fi procesul tehnologic de obţinere a brâneturilor, caracteristicile de calitate, informaţii

pptx Expertiza power point la cafea

EXPERTIZA COMPLEXA A CAFELEI“   Autor: Studenta gr. A-121, zi: Zaharia Alina Coordonator științific, Lector superior: Handrabura Alina

pptx Expertiza merceologica a sortimentului conservelor de fructe

Capitolul I :Aspecte teoretice cu privire la caracteristica merceologica a conservelor de fructe Capitolul II :Sortimentul conservelor de fructe

pptx Expertiza merceologica a calitatii vinurilor

Capitolul I : Aspectul teoretic cu privire la caracteristica merceologica a vinurilor 1.1 Rolul si importanta in alimentatie, valoarea nutritiva si compozitia chimica a vinurilor 1.2 Materia prima si auxiliara 1.3 Proce

pptx Evaluarea calitatii si caracteristica merceologica a ciocolatei

CAPITOLUL 1: ASPECT TEORETIC CU PRIVIRE LA CARACTERISTICA MERCEOLOGICA A CIOCOLATEI 1.1 Rolul si importanta in alimentatie, valoarea nutritiva si compozitia chimica a ciocolatei. 1.2 Materia prima si auxiliara. 1.3 Proce

doc Http://www.conspecte.md/adauga.php

Http://www.conspecte.md/adauga.php

docx Studiu de caz cafeaua

Studiu de caz cafeaua proiect la cafea

pptx Proiect la expertiza

Proiect expertiza si certificarea marfurilor

doc Proiect la expertiza marfurilor alimentare

Cuprins: Introducere • CAPITOLUL 1: ASPECT TEORETIC CU PRIVIRE LA CARACTERISTICA MERCEOLOGICA A INGHETATEI – Rolul si importanta in alimentatie, valoarea nutritiva si compozitia chimica a îngheţatei. – Materia p

ppt Proiect la expertiza 2013

Realizarea controlului calitatii piinii si analiza merceologica

doc Expertiza laptelui

expertiza laptelui l merceologie

docx Ambalarea Ciocolatei (Studiu de caz - Ciocolata MILKA)

I Introducere II. Ambalarea alimentelor 2.1 Importanta ambalajului 2.2 Promovarea produselor si informarea consumatorului III. Etichetarea produselor alimentare 3.1 Aditivii 3.2 Aroma 3.3 Ingredientele compuse 3.4 Apa