Cuprins: Introducere • CAPITOLUL 1: ASPECT TEORETIC CU PRIVIRE LA CARACTERISTICA MERCEOLOGICA A INGHETATEI – Rolul si importanta in alimentatie, valoarea nutritiva si compozitia chimica a îngheţatei. – Materia prima si auxiliara. – Procesul tehnologic de obtinere a îngheţatei. – Sortimentul îngheţatei. – Cerinte de calitate a îngheţatei. – Modificarile ce au loc in timpul pastrarii si posibilele defecte. – Conditii de ambalare, marcare , depozitare, pastrare si transportare. • CAPITOLUL 2: EVALUAREA CALITATII ÎNGHEŢATEI. 2.1 Descrierea obiectului si a metodei de cercetare. 2.2 Rezultatele evaluarii calitatii , analiza si interpretarea lor. ANEXE 1. Anexa1-Caracteristici organoleptice pentru inghetata 2. Anexa2-Indicii fizico chimici pentru inghetata 3. Anexa3-Fractia masica de grasime pentru inghetata
Comentariul tau va fi primul
Proiect: Proiect la expertiza marfurilor alimentare Obiect: Expertiza si Certificarea Marfurilor