Expertiza merceologica a calitatii vinurilor - Expertiza si Certificarea Marfurilor

PROIECTUniversitate ASEM Profesor Handrabura Alina

preview iconExtras din document

Capitolul I : Aspectul teoretic cu privire la caracteristica merceologica a vinurilor 1.1 Rolul si importanta in alimentatie, valoarea nutritiva si compozitia chimica a vinurilor 1.2 Materia prima si auxiliara 1.3 Procesul tehnologic de obtinerea vinurilor 1.4 Sortimentul vinurilor 1.5 Cerintele de calitate a vinurilor 1.6 Conditiile de ambalare, marcarea,depozitarea, pastrarea si transportarea Capitolul II Evaluarea calitatii vinurilor 2.1 Descrierea obiectului si a metodei de cercetare 2.2 Rezultatele evaluarii calitatii, analiza si interpretarea lor

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Proiect: Expertiza merceologica a calitatii vinurilor Obiect: Expertiza si Certificarea Marfurilor