Vinul este o băutură alcoolică, obţinută prin fermentarea mustului de struguri proaspeţi sau stafidiţi. Obţinerea vinului sec este un proces de lungă durată, care necesită o îngrijire deosebită, începând de la recoltarea
INTRODUCERE CALITATEA PRODUCTIEI SI GESTIUNEA EI 1. Caracteristicile de calitate 2. Rolul compartimentelor functionale si de productie si al factorului uman în asigurarea calitatii 3. Folosirea metodei controlului stat
СТРУКТУРА СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННОЙ ПРОДУКЦИИ ПО КАТЕГОРИЯМ ХОЗЯЙСТВ (в процентах к общему объему продукции) STRUCTURE OF AGRICULTURAL PRODUCTION, BY CATEGORIES OF PRODUCERS (in percentage to the total volume of produ
Distributia cuprinde totalitatea activitatilor economice si tehnico-organizatorice legate de miscare marfurilor ( produselor la consumator) in conditii de eficienta maxima…. Pe tot acest parcurs produsele agricole sun
Mezelurile sunt preparate din carne tocată, condimentată şi maturată, introdusă în membrane naturale sau artificiale şi supusă unor tratamente termice (pasteurizare, afumare sau uscare) care diferă în funcţie de tipul şi