Cursuri Handrabura Alina

115 din 88

doc Hotarirea guvernamentala 474

HOTĂRÎRE Nr. 474 din 28.04.1998 cu privire la aplicarea maşinilor de casă şi control cu memorie fiscală pentru efectuarea decontărilor în numerar Publicat : 09.07.1998 în Monitorul Oficial Nr. 62-65 art Nr : 589

doc Fructe si legume

Legumele şi fructele sunt alimente de origine vegetală, care se regăsesc într-o alimentaţie echilibrată, oferind un aport important de vitamine şi elemente minerale

pdf Cereale si produse derivate

I. Generalităţi privind produsele cerealiere II. Clasificarea cerealelor. Proprietăţile fizice şi compoziţia chimică a cerealelor III. Caracteristica principalelor boabe cerealiere IV. Crupe şi produse derivate V. Fă

docx FRANCEZA

111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

docx Produsele de cofetarie

Caramela. Biscuiti. Napolitane. Torturi. Rulada. Ciocolata si praful de cacao. Caramela Caramel este un bej maro închisă cofetărie produs de încălzire orice dintr-o varietate de zaharuri. Acesta este folosit: ca un co

zip Polimeri si Materiale Plastice

Un polimer este o substanță compusă din molecule cu masă moleculară mare, formate dintr-un număr mare de molecule mici identice, numite monomeri, legate prin legături covalente. FRAGMENT STRUCTURAL este fragmentul sau

docx Legea metrologiei Nr.647-XIII din 17.11.95

Prezenta lege stabileste bazele metrologiei legale si are ca obiectiv asigurarea uniformitatii si exactitatii masurilor, protejarea persoanelor fizice si juridice, indiferent de tipul de proprietate si forma de organizar

doc Metode moderne ale merceologiei

Odată cu dezvoltarea merceologiei ca ştiintă s-au dezvoltat, perfecţionat şi diversificat şi metodele utilizate. Această disciplină cunoaşte mai multe metode care pornesc de la concepţia că produsele şi serviciile sunt c

doc Fructe si legume

VALOARE NUTRITIVĂ DIGESTIBILITATE ŞI RECOMANDĂRI EFECTE METABOLICE ALE CONSUMULUI DE VEGETALE IMPACTUL CONSUMULUI DE VEGETALE ASUPRA STĂRII DE SĂNĂTATE SIGURANŢA ALIMENTELOR Legumele şi fructele sunt ali

doc Normele privind etichetarea produselor alimentare

Normele privind etichetarea produselor alimentare (în continuare - Norme) constituie o reglementare tehnică şi sanitară obligatorie şi se aplică tuturor alimentelor introduse pe piaţa de desfacere a Republicii Moldova.

pdf Cerealele si produsele derivate

I. Generalităţi privind produsele cerealiere II. Clasificarea cerealelor. Proprietăţile fizice şi compoziţia chimică a cerealelor III. Caracteristica principalelor boabe cerealiere IV. Crupe şi produse derivate V. Făina

pdf Produse alimentare - Informatie pentru consumator (Standard)

Prezentul standard stabileste conditiile generale privind informatia pentru consumator despre produsele alimentare. Standardul a fost elaborat pentru realizarea prevederilor Legii Republicii Moldova "Privind protectia co

pdf Expertiza si certificarea marfurilor

1 OBIECT SI DOMENIU DE APLICARE 1.1 Prezentul standard stabileste conditiile generale privind informatia pentru consumator despre produsele alimentare autohtone si de import comercializate pe teritoriul Republicii Mol

pdf Legea privind protectia consumatorilor

Legea privind protectia consumatorilor

doc Legea cu privire la standardizare a RM

Legea cu privire la standardizare a RM