Normele privind etichetarea produselor alimentare - Handrabura Alina

CURSUniversitate ASEM Caiet Merceologia Marfurilor Alimentare

preview iconExtras din document

Normele privind etichetarea produselor alimentare (în continuare - Norme) constituie o reglementare tehnică şi sanitară obligatorie şi se aplică tuturor alimentelor introduse pe piaţa de desfacere a Republicii Moldova. I. Scopul prezentelor Norme II. Noţiuni principale III. Dispoziţii generale IV. Cerinţele obligatorii de etichetare a alimentelor V. Menţiuni suplimentare obligatorii de etichetare VI. Cerinţe referitoare la alimentele preambalate VII. Cerinţe referitoare la alimentele nepreambalate VIII. Alimentele tratate cu radiaţii ionizante IX. Limba de prezentare a informaţiei pe etichetă X. Dispoziţii finale ...

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Curs: Normele privind etichetarea produselor alimentare Profesor: Handrabura Alina