Metode specializate de deservire a clientilor. Exista 4 medode de baza de deservire a clientilor: • deservirea de catre chelneri la mese • autodeservire, alegerea de pe vitrine si ecrane • deservire la bufet • dese
Resurse umane in industria ospitalitatii
1. Administratia publica locala in serviciul cetatenilor 2. Serviciile publice: concept si cimp de aplicatie 3. Strategia investitionala la nivelul colectivitatilor teritoriale
1. Istoria si evolutia culturii gastronomice. 2. Alimentele ce stau la baza preparatelor culinare. 3. Retete specifice. 4. Traditii si obiceiuri in servirea mesei. Specificul utilizarii tacimurilor. 6. Festival
1. Forme specializate de deservire a clientilor. 2. Tehnici de aranjare a mesei. Destinatia tacimurilor. 3. Specificul deservirii clientilor cu bucate si bauturi solicitate. 4. Aranjarea meselor pentru banchete si divers
Organizarea deservirii Alegerea veselei Cum se mănâncă şi cum se servesc diferite feluri de bucate Felurile de băuturi, care se servesc la diferite tipuri de bucate Feţele de masă, şerveţelele şi florile Tipuri de s
Tema I: Generalităţi privind economia întreprinderii de restauraţie Tema II: Tipologia întreprinderilor de restauraţie Tema III: Studiul pieţei serviciului de restauraţie Tema IV: Planificarea activităţii la întreprin