Pagini din manual, pagina 17-18
Modulul I:Caracteristica generala a unitaţii de comerţ Modulul II. Organizarea si gestiunea unitatilor comerciale Modului III: Activitatea comeriala la intreprindere
1. SCOPUL LUCRARII 2. IMPORTANTA PRODUSULUI ANALIZAT CAPITOLUL I 1. PREZENTAREA GRUPEI DE MARFURI DIN CARE FACE PARTE 2. PRINCIPALELE CARACTERISTICI DE CALITATE CAPITOLUL II 1. SELECTAREA SORTIMENTELOR 2. CLASIFICAREA
STRUCTURA HISTOLOGICĂ A CĂRNII COMPOZItIA CHIMICÃ A CÃRNII CULOAREA CĂRNII GUSTUL CĂRNII CONSISTENŢA CĂRNII
Situatia generala a industriei de lactate Structura si evolutia industriei Principalii jucãtori pe piata Consumatorii Produsele si oferta de lactate
Alimentatia si alimentele Substanţe nutritive din compoziţia alimentelor Cerealele şi produsele din cereale Legumele şi fructele Laptele şi produsele lactate Carnea şi produsele din carne Peştele şi produsele din p
Prezenta Reglementare tehnica stabileste normele obligatorii de inofensivitate si calitate, carora trebuie sa se conformeze organizarea productiei si produsele din carne destinate comercializarii pentru consum uman, prov
Nu are descriere.
Nu are descriere.
1.Clasifica brinzeturile maturate cu pasta tare si semitare,indicind valorile, particularitatile de obtinere, sortimentul,caracteristicile de calitate, ambalarea,marcarea,pastrarea,defectele posibile. 2. Caracterizeaz