Cursuri Bulgac Maria

110 din 10

jpg Tema grasimile

Pagini din manual, pagina 17-18

doc Continutul activitatii practice - Unitatea de comert cu amanuntul SA "Unic"

Modulul I:Caracteristica generala a unitaţii de comerţ Modulul II. Organizarea si gestiunea unitatilor comerciale Modului III: Activitatea comeriala la intreprindere

docx Analiza comparativa a calitatii marfurilor

1. SCOPUL LUCRARII 2. IMPORTANTA PRODUSULUI ANALIZAT CAPITOLUL I 1. PREZENTAREA GRUPEI DE MARFURI DIN CARE FACE PARTE 2. PRINCIPALELE CARACTERISTICI DE CALITATE CAPITOLUL II 1. SELECTAREA SORTIMENTELOR 2. CLASIFICAREA

pdf Controlul si Calitatea unor Preparate din Carne

STRUCTURA HISTOLOGICĂ A CĂRNII COMPOZItIA CHIMICÃ A CÃRNII CULOAREA CĂRNII GUSTUL CĂRNII CONSISTENŢA CĂRNII

pdf Industria de lactate din RM

Situatia generala a industriei de lactate Structura si evolutia industriei Principalii jucãtori pe piata Consumatorii Produsele si oferta de lactate

pdf Marfuri Alimentare si Siguranta Consumatorului

Alimentatia si alimentele Substanţe nutritive din compoziţia alimentelor Cerealele şi produsele din cereale Legumele şi fructele Laptele şi produsele lactate Carnea şi produsele din carne Peştele şi produsele din p

doc Reglementare tehnica - Carne si produse din carne. Producere si comercializare.

Prezenta Reglementare tehnica stabileste normele obligatorii de inofensivitate si calitate, carora trebuie sa se conformeze organizarea productiei si produsele din carne destinate comercializarii pentru consum uman, prov

docx Laptele de consum

Nu are descriere.

docx lapte

Nu are descriere.

doc Raspunsuri Examen Merceologia marfurilor alimentare

1.Clasifica brinzeturile maturate cu pasta tare si semitare,indicind valorile, particularitatile de obtinere, sortimentul,caracteristicile de calitate, ambalarea,marcarea,pastrarea,defectele posibile. 2. Caracterizeaz