Raspunsuri Examen Merceologia marfurilor alimentare - Bulgac Maria

CURSUniversitate Colegiul National de Comert al ASEM Caiet Merceologie

preview iconExtras din document

1.Clasifica brinzeturile maturate cu pasta tare si semitare,indicind valorile, particularitatile de obtinere, sortimentul,caracteristicile de calitate, ambalarea,marcarea,pastrarea,defectele posibile. 2. Caracterizeaza brinzeturile maturate cu pasta moale. indicind valorile, particularitatile de obtinere, sortimentul,clasificare.caracteristicile de calitate, ambalarea,marcarea,pastrarea,defectele posibile. 3.Enumara brinzeturile nematurate indicind valorile, particularitatile de obtinere, sortimentul,clasificare,caracteristicile de calitate, ambalarea,marcarea,pastrarea,defectele posibile. 4. Descrie branzeturile in saramura topite si cacaval. indicand valorile. Particularitatile,de obtinere. clasificarea sortintentul. caracteristicile de calitate. ambalarea marcarea pastrarea,defectele posibile ...

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Curs: Raspunsuri Examen Merceologia marfurilor alimentare Profesor: Bulgac Maria