Teste la Merceologia Marfurilor Alimentare

14 din 4

doc TEST - Compozitia chimica a alimentelor

SUBIECTUL I Incercuiti varianta/tele corecte: 1. La produsele animale predomina a. glucidele b. substantele proteice si lipidele: c. vitaminele d. sarurile minerale 2. Dupa modul de patrundere in acestea, substant

doc Rezumat berea si mierea

Berea:Materiile prime: *de baza(maltul de orz,hamei,apa,drojdia de bere) *auxiliare(malturi de alte cereale mai des malt de secara,cereale nemaltificate,zahar,saruri minerale,etc) Procesul tehnologic de obt a maltului

doc Margarina

Margarina Margarina este o emulsie concentrata de tip apa in ulei, obtinuta prin amestecarea unor grasimi vegetale si animale cu apa si cu unele materii auxiliare(zahar, sare). Structura margarina cupr

docx Raspunsuri la examen la merceologia alimentara

1.Merceologia ca stiinta :obiectul ,metodele,sarcinile si continutul de baza al merceologiei. Merceologia ca stiinta-este in strinsa legatura cu multe diferite materii:fizica,chimia,biochimia, zoologia, botanica:Ex:stii