Proiecte CNVVC

110 din 10

doc Fabrica de vin CNVVC

Plămădit parcă de însuşi Bachus, pămîntul Moldovei a fost, dintotdeauna un fericit leagăn pentru viţa de vie. O călătorie prin viile şi cramele Moldovei îşi prelungeşte nu numai descoperirea unor vinuri remarcabile ci şi

doc Raport la Intreprinderea Doina Vin

Colegiul Naţional de viticultură şi vinificaţie din Chişinău(CNVVC) are peste 166 de ani,este cea mai veche instituţie de învăţămînt din Moldova în acest domeniu.Succesele obţinute de discipolii acestui Colegiu,i-au crea

doc Producerea Alcoolului Etilic

Melasa este un produs obţinut în urma fierberii zahărului din sfecla de zahăr în urma acestui process obţinem şi produsul secundar melasa. Compoziţia chimică a melasei. Zaharoza- 46-52% Zahăr invertit-0.5-2% Rafenoza

doc Fabrica de vinuri Stauceni - Colegiul Naţional de Viticultură si Vinificaţie din Chişinău

1. Caracteristica generala a interprinderii. 2.1 Locu amplasarii, istoria dezvoltari. 2.2 Structura si regimul de lucru. 2.3 Capacitatea si asortimentu de productie. 2.4 Indicatori tehnico-economici principali. Statel

doc Raport de Practica la Vorniceni - Agrovin

1. Partea introductivă. 2. Discurs istoric privind dezvoltarea fabricii. 3. Productivitatea, specializarea şi sortimentul. 4. Structura de producere şi schema aparatului de producere. 5. Baza de materie primă şi piaţ

doc Producerea Vinului Brut Natural Roz Demidulce de Tip Romantica

I. Întroducere II. Argumentarea alegerii locului de construcţie a secţiei proiectate III. Alegerea şi caracteristica materiei prime IV. Cacteristica şi compoziţia chimică a produsului finit V. Alegerea schemei tehnolo

docx Practica de productie vitinicola la Î.M. "Lion-Gri" S.R.L.

1 Partea introductiva 2 Discurs istoric privind dezvoltarea fabricii 3 Productivitatea intreprinderii specializarea şi sortimentul 6 Vinificatia primara 6.1. Receptia si zdrobirea strugurilor 6.2. Sulfitarea si macerarea

doc Producerea Vinului Chardonnay si Aligote

1. Introducere 2. Argumentarea alegerii locului de construcţie a secţiei proiectate 3. Alegerea şi caracteristica materiei prime 4. Caracteristica şi compoziţia chimică a produsului finit 5. Alegerea schemei tehnologice,

doc Tehnologia de Fabricare a Berei

Pentru prima oară berea a apărut în Babilon circa cu 6000 ani în urmă se presupune că a apărut berea. Se cunoaşte circa 16 varietăţi de bere, de aici tehnologia de producere a berii sa răspîndit în Egipt, Persia şi alte

doc Producerea Vinurilor Peliculare de Tip Ialoveni

1. Partea introductivă 2. Argumentarea locului de construcţie a secţiei proiectate 3. Alegerea şi caracteristica materiei prime 4. Caracteristica şi compoziţia chimica a producţiei finite 5. Alegerea schemei tehnologice,