1. Turismul gastronomic 2. Turismul Exotic 3. Turismul de Lux 1.Turismul gastronomic Turismul gastronomic se referă la călătoriile efectuate către destinaţiile unde mâncarea şi băuturile locale sunt principalii fact
FACTORUL DEMOGRAFIC se plasează pe primul loc cu 35%, deorece turismul este o creaţie umană rezultată de nevoia de recreere iar creşterea numarului populaţiei duce la creşterea numarului de turişti.Deci, pretutindeni şi
Tema 3: “Circuitul monetar şi masa monetară” 1. Circuitul monetar şi circulaţia monetară – trăsături caracteristice, esenţă 2. Masa monetară: concept, structură, conţinut. 3. Agregatele şi indicatorii masei monetare.
1. Conceptul de investiţie. Dimensiuni ale conceptului de investiţii Investitiile- reprezinta toate sursele financiare alocate la crearea capitalului fix nou, in scopul reinovarii, largirii obiectelor in functiune,
Dezvoltarea managementului se poate structura în 2 etape principale: Conducerea empirică – utilizarea experienţei şi intuiţiei în procesul decizional, în coordonarea şi controlul activităţilor. În această etapă funcţia
Increngaturile la biologie
În funcţie de conţinut organizarea are două forme principale: a. Organizarea procesuală. b. Organizarea structuralală. Ca obiect managerial organizarea procesuală constă în descompunerea proceselor de muncă în elemen
1. Identificati actele juridice adoptate de consiliile locale In exercitarea atributiilor consiliilor locale adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti, in afara de cazurile in care legea sau regulamentul
1. Natura proceselor economice în alimentaţia publica. Structuri de preţuri şi principiile calculaţiei în alimentaţia publica 2. Documentarea şi contabilitatea circulaţiei mărfurilor şi produselor în laboratoare de c
Tema 1: Definirea, esenţa si conţinutul controlului de gestiune Tema 2: Aspecte generale privind controlul intern Tema 3 Costurile complete ca instrument al controlului de gestiune Tema4. Ameliorarea metodei costurilo