Proiecte Panfil

18 din 8

docx Merceologie

1. Caracterizare Generala Zaharul si produsele zaharoase formeaza o grupa larga de alimente ce se caracterizeaza prin continut mare de zahar solubil (zaharoza, glucoza), aspect atragator, gust dulce cu nuante diferi

docx Lapte-lucrul individual

00000000000000000000000000000000000000000000000000000000

doc Etica economica

Etica economica referat .........................

pptx Prelevarea probelor la preparatele din carne si analiza fizico-chimica la slanina afumata

CUPRINS SCURT ISTORIC AL SOCIETATII "SC VITORO SRL PLOIESTI" Definirea şi clasificarea preparatelor din carne Reteta de fabricatie pentru slanina afumata Schema tehnologica de obtinere a slaninii afumate Descrierea proc

pdf Produse de caramelaj

caramele drajeuri ciocolata bomboane etc

doc Raport de expertiza merceologica

Preambul SubsemnatulValentin Cristea , cu domiciliul in Chisinau , str Mircea cel Btrin , nr 28, avand locul de munca la Sc. Evaluari srl., in calitate de expert judiciar, cu legitimatia nr 184993, eliberata din data

doc Expertiza merceologica

1. Caracteristica generala a tomatelor Roşia (pătlăgica roşie sau mult mai rar tomata), numită ştiinţific Solanum lycopersicum, este o planta din familia Solanaceae. Este o plantă perena, crescută adesea în climate t

docx Raport de expertiza a Ciocolatei

Ciocolata si alte produse pe baza de cacao. Materia prima de baza folosita pentru fabricarea acestor produse o reprezinta boabele de cacao. Boabele de cacao sunt semintele arborelui de cacao care se cultiva in zonele tr