Contract de Cumparare-Vinzare nr. “ ____” an.____ mun.Chişinău __________________________, în persoana administratorului d-lui__________________, în c
Scopul Lucrarii Scopul efectuarii acestei lucrări este de a aduce la cunoştinţă diverse aspecte privind brânza topită, cum ar fi procesul tehnologic de obţinere a brâneturilor, caracteristicile de calitate, informaţii
EXPERTIZA COMPLEXA A CAFELEI“ Autor: Studenta gr. A-121, zi: Zaharia Alina Coordonator științific, Lector superior: Handrabura Alina
Rolul si importanta in alimentatie Compozitia chimica Valoarea nutritiva Materii prime si auxiliare Procesul tehnologic Conditii de ambalare si pastrare Factori care influenteaza asupra calitatii produsului si modifica
1. Caracteristica generală 2. Informații nutriționale 3. Proprietăți terapeutice 4. Beneficii 5. Bibliografie Crupele reprezintă unul dintre cele mai importante produse agroalimentare, care, după făină, ocupă locul do
1. Noțiuni generale și obținerea halvalei 2. Clasificarea și sortimentul 3. Indicii și condițiile de calitate ale halvalei 4. Ambalarea, marcarea, transportarea și păstrarea halvalei 5. Evaluarea prin punctaj a calității
Capitolul I :Aspecte teoretice cu privire la caracteristica merceologica a conservelor de fructe Capitolul II :Sortimentul conservelor de fructe
Capitolul I : Aspectul teoretic cu privire la caracteristica merceologica a vinurilor 1.1 Rolul si importanta in alimentatie, valoarea nutritiva si compozitia chimica a vinurilor 1.2 Materia prima si auxiliara 1.3 Proce
CAPITOLUL 1: ASPECT TEORETIC CU PRIVIRE LA CARACTERISTICA MERCEOLOGICA A CIOCOLATEI 1.1 Rolul si importanta in alimentatie, valoarea nutritiva si compozitia chimica a ciocolatei. 1.2 Materia prima si auxiliara. 1.3 Proce
Proiect expertiza si certificarea marfurilor
Cuprins: Introducere • CAPITOLUL 1: ASPECT TEORETIC CU PRIVIRE LA CARACTERISTICA MERCEOLOGICA A INGHETATEI – Rolul si importanta in alimentatie, valoarea nutritiva si compozitia chimica a îngheţatei. – Materia p