Proiecte Handrabura Alina

115 din 26

doc Contract de vinzare -cumparare ptr proiect la merceologia marfurilor nealimenatre

Contract de Cumparare-Vinzare nr. “ ____” an.____ mun.Chişinău __________________________, în persoana administratorului d-lui__________________, în c

doc CARACTERISTICA MERCEOLOGICĂ A BĂUTURILOR RĂCORITOARE PE BAZA DE COLA

1.Introducere Am ales ca tema pentru proiectul meu bauturile carbogazoase pe baza de cofeina, cafea datorita existentei deja a unui numar foarte mare de consumatori si care-i intr-o permanenta crestere. Nu se poate st

doc Expertiza iaurtului

INTRODUCERE CAP. 1 PREZENTAREA PRODUSULUI 1.1 Istoric 1.2 Condiţii de preparare 1.3 Conţinutul iaurtului 1.4 Tipuri de iaurt 1.5 Etapele de obtinere a iaurtului

pptx Evaluarea calitatii si caracteristica merceologica a brinzei topite

Scopul Lucrarii Scopul efectuarii acestei lucrări este de a aduce la cunoştinţă diverse aspecte privind brânza topită, cum ar fi procesul tehnologic de obţinere a brâneturilor, caracteristicile de calitate, informaţii

pptx Expertiza power point la cafea

EXPERTIZA COMPLEXA A CAFELEI“   Autor: Studenta gr. A-121, zi: Zaharia Alina Coordonator științific, Lector superior: Handrabura Alina

docx Expertiza orezului

1.Memoriu Justicativ. 1.1Motivatia. Experiza reprezinta acel mijloc de proba prin care,in baza unei cercetari metodice ,folosind procedee stiintifice,expertul aduce la cunostinta organului care l-a imputernicit

doc Caracteristica merceologica si evaluarea calitatii a pestelui congelat

Pestele contine atât de multi nutrienti importanti, inclusiv proteine, încât ar trebui sa constituie un segment major al hranei noastre. De fapt, consumam mai putin decât o faceam înainte. O singura portie mica de peste

pptx Caracteristica merceologica si analiza calitatii produsului

Rolul si importanta in alimentatie Compozitia chimica Valoarea nutritiva Materii prime si auxiliare Procesul tehnologic Conditii de ambalare si pastrare Factori care influenteaza asupra calitatii produsului si modifica

docx Crupele de mei

1. Caracteristica generală 2. Informații nutriționale 3. Proprietăți terapeutice 4. Beneficii 5. Bibliografie Crupele reprezintă unul dintre cele mai importante produse agroalimentare, care, după făină, ocupă locul do

docx Caracteristica merceologică a halvalei

1. Noțiuni generale și obținerea halvalei 2. Clasificarea și sortimentul 3. Indicii și condițiile de calitate ale halvalei 4. Ambalarea, marcarea, transportarea și păstrarea halvalei 5. Evaluarea prin punctaj a calității

pptx Expertiza merceologica a sortimentului conservelor de fructe

Capitolul I :Aspecte teoretice cu privire la caracteristica merceologica a conservelor de fructe Capitolul II :Sortimentul conservelor de fructe

pptx Expertiza merceologica a calitatii vinurilor

Capitolul I : Aspectul teoretic cu privire la caracteristica merceologica a vinurilor 1.1 Rolul si importanta in alimentatie, valoarea nutritiva si compozitia chimica a vinurilor 1.2 Materia prima si auxiliara 1.3 Proce

pptx Evaluarea calitatii si caracteristica merceologica a ciocolatei

CAPITOLUL 1: ASPECT TEORETIC CU PRIVIRE LA CARACTERISTICA MERCEOLOGICA A CIOCOLATEI 1.1 Rolul si importanta in alimentatie, valoarea nutritiva si compozitia chimica a ciocolatei. 1.2 Materia prima si auxiliara. 1.3 Proce

pptx Proiect la expertiza

Proiect expertiza si certificarea marfurilor

doc Proiect la expertiza marfurilor alimentare

Cuprins: Introducere • CAPITOLUL 1: ASPECT TEORETIC CU PRIVIRE LA CARACTERISTICA MERCEOLOGICA A INGHETATEI – Rolul si importanta in alimentatie, valoarea nutritiva si compozitia chimica a îngheţatei. – Materia p