Proiecte Calmis Valentina

16 din 6

pptx Determinarea calitatii oualor

OUL-reprezintă un aliment deosebit de valoros pentru hrana omului datorită bogăţiei lui în factori nutritivi indispensabili organismului. Sub denumirea de ouă se comercializează doar ouăle de găină; mai sunt utilizate

docx Caracteristica merceologică şi estimarea calităţii sortimentului mobilei moale comercializată de Casa de Comerţ „Casa Mobilei” SA

Caracteristica merceologică şi estimarea calităţii sortimentului mobilei moale comercializată de Casa de Comerţ „Casa Mobilei” SA, amplasată pe str. Puşkin, 58, mun. Chişinău Mobila reprezintă un obiect care ser

docx Sortimentul ceaiului “Greenfield” pe piața Republicii Moldova

Ceaiul este o băutură obținută prin infuzarea frunzelor uscate ale plantei Camellia sinensis (L.). În funcție de gradul de oxidare a frunzelor, cele patru tipuri principale de ceai sunt: ceaiul alb, ceaiul verde,

docx Sortimentul si tehnologia de producere a produselor zaharoase de tip ZEFIR din cadrul magazinului Green Hills nr.4

Zefir se numește produsul obținut prin amestecarea pireului din fructe sau pomușoare cu zahăr și albuș de ou. Zefirul este o varietate de pastila, dar cu unele caracteristici distinctive, care îl deosebește de pastila cl

docx Ceaiul Lipton

Lipton este marca de ceai numarul 1 in lume, detinand pozitia de lider global pe piata ceaiurilor calde. In spatele succesului mondial al marcii Lipton - datorat calitatilor sale si experientei expertilor Lipton in culti

docx Sortimentul ceaiului „Greenfield” pe piața din Republica Moldova

Cuprins 1. Scurt istoric 2. Clasificarea ceaiului 3. Brandul Greenfield 4. Sortimentul ceaiului Greenfield 5. Verificarea calității 6. Concluzii și recomandări 7. Bibliografie Ce