OUL-reprezintă un aliment deosebit de valoros pentru hrana omului datorită bogăţiei lui în factori nutritivi indispensabili organismului. Sub denumirea de ouă se comercializează doar ouăle de găină; mai sunt utilizate
Caracteristica merceologică şi estimarea calităţii sortimentului mobilei moale comercializată de Casa de Comerţ „Casa Mobilei” SA, amplasată pe str. Puşkin, 58, mun. Chişinău Mobila reprezintă un obiect care ser
Ceaiul este o băutură obținută prin infuzarea frunzelor uscate ale plantei Camellia sinensis (L.). În funcție de gradul de oxidare a frunzelor, cele patru tipuri principale de ceai sunt: ceaiul alb, ceaiul verde,
Zefir se numește produsul obținut prin amestecarea pireului din fructe sau pomușoare cu zahăr și albuș de ou. Zefirul este o varietate de pastila, dar cu unele caracteristici distinctive, care îl deosebește de pastila cl
Lipton este marca de ceai numarul 1 in lume, detinand pozitia de lider global pe piata ceaiurilor calde. In spatele succesului mondial al marcii Lipton - datorat calitatilor sale si experientei expertilor Lipton in culti
Cuprins 1. Scurt istoric 2. Clasificarea ceaiului 3. Brandul Greenfield 4. Sortimentul ceaiului Greenfield 5. Verificarea calității 6. Concluzii și recomandări 7. Bibliografie Ce