Laboratoare la Merceologia Marfurilor Alimentare

14 din 4

docx Lucrare de laborator Nr.2

1. Clasificarea si sortimentul fainii 2. Verificarea calitatii fainii 3. Caracteristici fizico-chimice 4. Concluzie

docx Lucrare de laborator Nr.1 pe tema ,,Crupele''

1. Clasificarea si sortimentul crupelor 2. Verificarea calitatii crupelor 3. Verificarea calitatii crupelor prin aprecierea caracteristicilor tehnologico-culinare 4 Concluzie

docx Caracteristica merceologica si expertiza berii.

1. Descrierea obiectului de cercetare; 2. Descrierea metodelor organoleptice si fizico-chimice; 3. Rezultatele expertizei, analiza si interpretarea lor;

docx Evaluarea prin punctaj a cascavalului

Evaluarea prin punctaj a calitatii senzoriale a cascavalului Caracteristica senzoriala Scara de punctaj Descrierea caracteristicilor cascavalului Punctajul acordat Aspect si forma 0..4 Forma regulata