Tema 1 Oua si produse din oua 1. Importanta in alimentatie, valoare nutritive si compozitia chimica 2. Structura si proprietati fizice 3. Clasificarea si cerinte de calitate 1. Conditii de ambalare marcare pastrare trans
Tema 3: Clasificarea si calitatea Tema4: Fundamentele teoriei ale expertizei marfurilor alim. Tema 5: Particularitatile expertizelor specifice marfurilor
1. Definirea si semnificatia termenului de standardizare si standard 2. Obiectivele standardizarii: 3. Sarcinile standardizarii: 4. Principiile standardizarii: 5. Tipuri de standarde.Criterii de clasificare 6. Marcarea p
1.Definirea si semnificatia termenului de standardizare si standard Standardizarea este activitatea care stabileste pentru problemele reale sau potentziale prevederi destinate unei utilizari commune si repetate,in scop
Copiute pt examen la standardizare pt anul 1 (63 de intrebari)
Întreprinderea industrială se defineşte drept unitate de bază în cadrul industriei, în care personalul, prin utilizarea factorilor de producţie, obţine materii prime, produce bunuri materiale, anumite servicii, în condiţ