Cursuri Vicol

18 din 8

docx Discurs arta comunicarii

Gggg hhhh dddddddddddd

docx Chimie curiozitati

CHIMIE CURIOZITATI CHIMIE UUUUUU INTERESANT REPEDE REPEJOR

doc Limbajul non verbal

Prin limbajul corpului înţelegem expresia energiei şi a informaţiei prin ţinută, mişcări şi indici. Prin conexiunea dintre trup şi suflet sunt exprimate stări sufleteşti, sentimente şi emoţii.

doc Modul de servire a vinurilor

Vinurile se împart în trei mari categorii: vinuri albe, vinuri roşii şi vinuri roze.Vinurile albe (Aligote, Feteasca, Traminer, Risling, Sauvignon, Rkatsiteli) se servesc la antreuri, consommeuri, supe de peşte, paste sa

doc Bunele maniere

Bunele maniere: a) Produse care se servesc cu lingura: – consommeurile (se servesc în ceşti, folosindu-se linguri – mici de supă); – ciorbele; – supele.

doc Aranjarea la masa

O operaţiune dintre cele mai semnificative o constituie aranjarea corectă şi cu gust a mesei, ceea ce creează o ambianţă plăcută pentru comeseni. Se va respecta distanţa între invitaţi.

doc Introducere

Introducere in etica profesionala

doc TEMA III LIMBAJUL NONVERbal

TEMA III LIMBAJUL NONVER TEMA III LIMBAJUL NONVER TEMA III LIMBAJUL NONVER TEMA III LIMBAJUL NONVER TEMA III LIMBAJUL NONVER TEMA III LIMBAJUL NONVER TEMA III LIMBAJUL NONVERv v v TEMA III LIMBAJUL NONVERTEMA II