Cursuri Fedorcicova Svetlana

16 din 6

ppt Prezentare

Cartea de Marceologie

doc Examen al 3 subpunct

1. Compozitia chimica si valoarea nutritiva ..... 2. Clasificarea legumelor proaspete.... 3. Pastrarea fructelor si legumelor.... 4. Fructele proaspete.... 5. Fructele si legumele prelucrate.... 6. etc...

doc Examen al 4 subpunct

1. Amidonul.... 2. Mierea de albini... 3. Zaharul... 4.Produsele de cofetarie.... 5. etc

doc Examen raspunsuri al doilea subpunct

1. Importanta cerealelor.... 2. Faina.... 3.Crupele.... 4. Piinea 5.Pastele fainoase..... 6. etc

doc Examen raspunsuri primul subpunct

1. Merceologia ca stiinta... 2. Clasificarea marfurilor.... 3.Codificarea marfurilor... 4. Sortimentul marfurilor...

docx Laptele si produsele lactate

informatie referitor la produsele lactate