Caracteristicile fizico-chimice ale produselor a) mezeluri fierte: parizer, crenvurşti, safalade, cîrnăciori, pîine de carne b) salamuri semiafumate c) salamuri fierte afumate d) salamuri crude afumate, crude afumate tartinabile, crude zvîntate e) lebărvurşti, pate f) tobe, sîngerete g) aspicuri, piftie h) produse din carne şi slănină i) produse conservate din carne şi subproduse j) mezeluri fierte din carne de pasăre: parizer, crenvurşti, safalade, cîrnăciori, pîine de carne k) salamuri semiafumate din carne de pasăre 1) salamuri fierte afumate din carne de pasăre m) lebărvurşti, pate din carne de pasăre n) aspicuri, piftie din carne de pasăre o) produse din carne de pasăre p) produse conservate din carne şi subproduse de pasăre ...
Comentariul tau va fi primul
Curs: Caracteristici fizico-chimici a produselor din carne Obiect: Tehnologia Carnii