Stimulentele - Merceologia Marfurilor Alimentare

CURSUniversitate Colegiul National de Comert al ASEM Profesor Nu Este Specificat

preview iconExtras din document

Ceaiul și cafeaua cafea – termen generic pentru boabele plantei de specia Coffea şi pentru produsele obţinute din aceste boabe la diverse etape de prelucrare şi consum cafea naturală decofeinizată – cafea din care a fost extrasă parţial sau integral cofeina. Fracţia masică de cofeină pentru cafeaua naturală decofeinizată în boabe şi măcinată (calculată la substanţa uscată) trebuie să fie de cel mult 0,12 %, iar pentru extractele de cafea (calculată la substanţa uscată) trebuie să fie de cel mult 0,3 %; cafea naturală decofeinizată – cafea din care a fost extrasă parţial sau integral cofeina. Fracţia masică de cofeină pentru cafeaua naturală decofeinizată în boabe şi măcinată (calculată la substanţa uscată) trebuie să fie de cel mult 0,12 %, iar pentru extractele de cafea (calculată la substanţa uscată) trebuie să fie de cel mult 0,3 %; înlocuitori de cafea (surogate) – produse vegetale (rădăcini de cicoare), prăjite şi măcinate, folosite la înlocuirea cafelei naturale ...

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Curs: Stimulentele Obiect: Merceologia Marfurilor Alimentare