Produsele de cofetarie - Merceologia Marfurilor Alimentare

CURSUniversitate ASEM Profesor Handrabura Alina

preview iconExtras din document

Caramela. Biscuiti. Napolitane. Torturi. Rulada. Ciocolata si praful de cacao. Caramela Caramel este un bej maro închisă cofetărie produs de încălzire orice dintr-o varietate de zaharuri. Acesta este folosit: ca un condiment in budinci si deserturi ca umplutură în bomboane ca un topping pentru îngheţată şi cremă procesul de caramelizării constă din încălzirea zahărului încet la aproximativ 170 C (340 F). Ca zahăr se incalzeste, moleculele rupe în jos şi re-forma în compuşi cu o caracteristică culoarea şi aroma. Bomboane caramele este un dens bomboane Chewy moale , , facute prin fierberea unui amestec de lapte sau smântână , zahăr ( s ) , unt , și aromă de vanilie . Zahărul (e ) sunt încălzite separat pentru a ajunge la 170 ° C ( 340 ° F ) , caramelizare ele , înainte de adăugarea altor ingrediente [ 4 ] Alternativ , toate ingredientele pot fi fierte împreună; în acest procedeu , amestecul nu este încălzit peste etapa ferm cu bile (120 ° C ( 250 ° F )) , astfel încât se produce caramelizarea a laptelui , dar nu caramelizare a zaharurilor. Acest tip de bomboane este adesea numit caramel lapte sau smântână caramel. ...

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Curs: Produsele de cofetarie Obiect: Merceologia Marfurilor Alimentare