Caramela. Biscuiti. Napolitane. Torturi. Rulada. Ciocolata si praful de cacao. Caramela Caramel este un bej maro închisă cofetărie produs de încălzire orice dintr-o varietate de zaharuri. Acesta este folosit: ca un condiment in budinci si deserturi ca umplutură în bomboane ca un topping pentru îngheţată şi cremă procesul de caramelizării constă din încălzirea zahărului încet la aproximativ 170 C (340 F). Ca zahăr se incalzeste, moleculele rupe în jos şi re-forma în compuşi cu o caracteristică culoarea şi aroma. Bomboane caramele este un dens bomboane Chewy moale , , facute prin fierberea unui amestec de lapte sau smântână , zahăr ( s ) , unt , și aromă de vanilie . Zahărul (e ) sunt încălzite separat pentru a ajunge la 170 ° C ( 340 ° F ) , caramelizare ele , înainte de adăugarea altor ingrediente [ 4 ] Alternativ , toate ingredientele pot fi fierte împreună; în acest procedeu , amestecul nu este încălzit peste etapa ferm cu bile (120 ° C ( 250 ° F )) , astfel încât se produce caramelizarea a laptelui , dar nu caramelizare a zaharurilor. Acest tip de bomboane este adesea numit caramel lapte sau smântână caramel. ...
Comentariul tau va fi primul
Curs: Produsele de cofetarie Obiect: Merceologia Marfurilor Alimentare