CUPRINS: 1. Caracteristicile generale ale întreprinderii. Analiza situaţiei patrimoniale......................................................................................................2 2.Asigurarea intreprinderii S.A”Fabrica de brinzeturi din Cahul” cu materie prima si materiale.....................................................................................................5 2.1 Furnizorii de materie prima ai S.A” Fabrica de brinzeturi din Cahul”.........................6 2.2 Transportarea laptelui la întreprinderea SA „Fabrica de brânzeturi din Cahul” – condiţiile de transportare şi regimul de transportare....................................................................7 2.3.Masurile efectuate asupra calitatii inalte a materiei prime.............................................8 2.4Tehnologia de fabricare a brinzei cu cheag tare” Estonia” utilizata in cadrul intreprinderii S.A Fabrica de brinzeturi din Cahul......................................................................14 3. Proiectarea blocului principal de producere.................................................18 3.1Amplasarea si dimensionarea sectiilor de producere.......................................................19 3.2Amplasarea si dimensionarea incaperilor pentru sarare ,pentru maturare,spalare si parafinare si a incaperilor de depozitare a brinzeturilor de “Estonia”.....................................21 4.Controlul tehno-chimic si microbiologic la intreprinderea S.A “Fabrica de brinzeturi din Cahul “.............................................................................................22 4.1Controlul calitatii ,ambalare ,marcare ,depozitare si transport a laptelui de consum in cadrul intreprinderii S.A “Fabrica de brinzeturi din Cahul”......................................................23 4.2Controlul calitatii ,ambalare ,marcare ,depozitare si transport a chefirului in cadrul intreprinderii S.A “Fabrica de brinzeturi din Cahul”.................................................................25 5.Caracteristica utilajelor din cadrul S.A” Fabrica de brinzeturi din Cahul”.........28 1. Caracteristicile generale ale întreprinderii. Analiza situaţiei patrimoniale. Industria de fabricare a produselor lactate e un sector prioritar al R. M. datorită importanţei sale în alimentaţia populaţiei.
Comentariul tau va fi primul
Teza: Practica de productie la SA''FABRICA DE BRINZETURI DIN CAHUL'' Universitate: USCH