CUPRINS 1.Clasificarea principalelor metode ale MERCEOLOGIEI 1.1 Metodele generale 1.2 Metodele clasice 1.3 Metodele moderne 2. Sistemul metodelor specifice de analiză a calităţii mărfurilor 2.1 Metoda psihosenzorială (analiza senzorială) 2.1.1 Impresia senzorială 2.1.2 Analiza gustativă 2.1.3 Analiza olfactivă 2.1.4 Analiza vizuală 2.1.5 Analiza tactilă 2.1.6 Analiza auditivă 2.1.7 Clasificarea metodelor analizei senzoriale 2.2 Metodele de laborator (instrumentale) 2.2.1 Caracteristici şi importanţă 2.2.2 Clasificarea metodelor de laborator 2.2.2.1 Metodele fizice 2.2.2.2 Metodele chimice şi fizico-chimice 2.2.2.3 Metodele mecanice 2.2.2.4 Metodele microbiologice
Comentariul tau va fi primul
Seminar: Metode de Cercetare ale Merciologiei Obiect: Merceologia Marfurilor Alimentare