Studiul privind oferta serviciilor de alimentaţie în hotel - Tehnologia Operatiunilor Hoteliere

PROIECTUniversitate ASEM Profesor Nu Este Specificat

preview iconExtras din document

Capitolul I. Prezentarea generala a Hotelului Crowne Plaza Flora 1.1 Scurt istoric al lanțului hotelier Holiday Hospitality.....................1 1.2 Prezentarea hotelului BORA Bucuresti.........................................3 Capitolul II. Oferta hotelului Crowne Plaza Flora Bucuresti 2.1. Unitatea de cazare....................................................................4-5 2.2. Tarifele de cazare ......................................................................6 2.3. Oferta serviciilor de alimentație................................................7 2.4. Alte servicii (facilități)...........................................................8-11 2.5. Sistemul de rezervari............................................................11-12 2.6. Relatiile cu agentii de turism................................................12-13 2.7. Circulatia turistica................................................................13 2.8.Veniturile si cheltuielile.........................................................13 Capitolul III. Managementul resurselor umane in cadrul hotelului BORA Bucuresti 3.1. Structura organizatorica a hotelului BORA Bucuresti...........14 Concluzii ...................................................................................21 Bibliografie................................................................................22

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Proiect: Studiul privind oferta serviciilor de alimentaţie în hotel Obiect: Tehnologia Operatiunilor Hoteliere