Proiect Economic la Riscuri in Afaceri - Riscuri in Afaceri

PROIECTUniversitate ASEM Profesor Stihii Ludmila

preview iconExtras din document

Descrierea activităţii companiei producătoare ”Et-Cetera” şi analiza mediului în care activează 1. Caracteristica generală a ”Et-Cetera” Vinăria „Et Cetera“ a fost fondată în 2003 (dată în exploatare în 2009) şi se află în epicentrul a 50 de hectare de vii ale gospodăriei „Ampelos“ în satul Crocmaz, raionul Ştefan Vodă, într-o microzonă unică din aspect climateric, ideală după proprietăţi climaterice şi indicatori fizico-chimici pentru creşterea viţei de vie. Fraţii Luchianov, Alexandru şi Igor, sunt proprietarii brandului şi vinăriei „Et Cetera“, nişte profesionişti inveteraţi ai meseriei de vinificator. După multe calatorii prin întreaga lume, cei doi fraţi au revenit acasă ca să-şi materializeze visul de a crea un vin unic şi irepetabil. Iniţial s-au plantat 25 de hectare de soiuri franceze: Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Traminer. Dar vinificatorii, care sunt şi proprietarii companiei, au venit cu ideea să promoveze şi cele mai populare soiuri autohtone precum Feteasca Neagră, Rara Neagră. Astfel în anul 2011 suprafaţa totală a viilor a ajuns la 50 de hectare.

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Proiect: Proiect Economic la Riscuri in Afaceri Obiect: Riscuri in Afaceri