Procedeul de asigurare a menținerii calității zahărului din sfecla de zahăr în comerțul cu ridicata - Raischi Natalia

PROIECTUniversitate ASEM Caiet Tehnologia si organizarea comertului angro

preview iconExtras din document

Curpins Introducere …………………………………………………………………………………..3 1. Ambalarea și marcarea zahărului………………………………………………………..3 2. Transportarea zahărului ………………………………………………………………….4 3. Depozitarea zahărului în vrac……………………………………………………………4 4. Depozitarea zahărului ambalat în saci……………………………………………….…..5 5. Păstrarea zahărului ……………………………………………………………………….5 6.Condiții principale pentru ambalare, marcare, transportare, depozitare și păstrare a zahărului preluate din Reglementarea tehnică…………………………………………….6 7. Evaluarea conformității …………………………………………………………………..6 Bibliografie…………

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Proiect: Procedeul de asigurare a menținerii calității zahărului din sfecla de zahăr în comerțul cu ridicata Profesor: Raischi Natalia