Caracteristica merceologică a produselor acido-lactice - Panfil Ion

PROIECTUniversitate ASEM Caiet MMA

preview iconExtras din document

Introducere…………………………………………………………………………………………...3 Consum…………………………………………………………………………………………...…..4 Principalii producători………………………………………………………………………………4 Materia primă ………………………………………………………………………………..….…..5 Compoziția chimică și valoarea alimentară………………………………………………….….....5 Factorii ce formează calitatea……………………………………………………………………....6 Procesul tehnologic de obținere……………………………………………………………………..6 Sortimentul de produse lactate acide……………………………………………………………….8 Defecte, cauzele și prevenirea defectelor……………………………………………………..….…9 Modificările care se produc în timpul păstrării produselor lactate acide……………………....10 Marcarea și păstrarea……………………………………………………………………………...11 Bibliografie……………………………………………………..……………………

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Proiect: Caracteristica merceologică a produselor acido-lactice Profesor: Panfil Ion