Producerea Vinului Brut Natural Roz Demidulce de Tip Romantica - Oenologie

PROIECTUniversitate CNVVC Profesor Nu Este Specificat

preview iconExtras din document

I. Întroducere II. Argumentarea alegerii locului de construcţie a secţiei proiectate III. Alegerea şi caracteristica materiei prime IV. Cacteristica şi compoziţia chimică a produsului finit V. Alegerea schemei tehnologice, utilajului şi vaselor de producere VI. Argumentarea regimului tehnologic în schema aliasă VI.1. Recepţia calitativă şi cantitativă VI.2. Desciorchinarea şi zdrobirea VI.3. Pomparea mustuelei la macerare VI.4. Macerarea enzimatică VI.5. Scurgera mustului şi presarea boştinei VI.6. Limpezirea enzimatică VI.7. Decantarea şi dozarea levurilor VI.8. Fermentarea alcoolică VI.9. Sistarea fermentării alcoolice prin refrigerare VI.10. Filtrarea VI.11. Depozitarea VI.12. Expedierea VII. Organizarea controlului tehno-chimic şi schema CTCM la producerea vinului materie primă roz demidulce de tip “Romantica” VIII. Calcule tehnologice IX. Calculele unităţilor necesare de utilaj şi vase X. Descrierea utilajului şi instalaţiilor de încărcare-descărcare transportare XI. Argumentarea fluxului tehnologic

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Proiect: Producerea Vinului Brut Natural Roz Demidulce de Tip Romantica Obiect: Oenologie