1 Partea introductiva 2 Discurs istoric privind dezvoltarea fabricii 3 Productivitatea intreprinderii specializarea şi sortimentul 6 Vinificatia primara 6.1. Receptia si zdrobirea strugurilor 6.2. Sulfitarea si macerarea 6.3. Scurgerea mustuielii si presarea bostinei 6.4. Limpezirea mustului si corectarea conditiilor 6.5. Dozarea levurilor si fermentarea mustului 6.6. Fermentarea partiala si aplicarea alcoolizarii 6.7. Formarea si sortarea vinurilor 6.8. Primul pritoc cu egalizare 6.9. Depozitarea vinului brut 7. Vinificatia secunadara 7.1. Cupajarea si cleirea vinului 7.2. Limpezirea vinului prin filtrare 7.3. Maturarea şi învechirea vinurilor 7.4. Tratările termice la înterprindere 7.5. Pregătirea recipientilor, ambalajelor pentru fasonare 7.6. Îmbutelierea vinului şi împachetarea în lăzi 8. Vinificatia speciala 8.1. Caracteristica şi particularităţile tehnologice a pricipalelor tipuri de vin 8.2. Scheme vectoriale aplicate la producerea principalelor tipuri de vin la intreprinderea data 8.2. Scheme vectoriale aplicate la producerea principalelor tipuri de vin la intreprinderea data 8.3. Valorificarea rămăşiţelor vinicole 8.4. Inventarierea în vinificaţie 8.5. Schema CTCM folosită la SRL „Lion-Gri” 8.6. Excursii la alte întreprinderi 9. Intretinerea secţiilor auxiliare şi de deservire 10. Protectia muncii, igiena şi sanitaria la SRL „Lion-Gri” 11. Conlcluzii, observatii, propuneri
Comentariul tau va fi primul
Proiect: Practica de productie vitinicola la Î.M. "Lion-Gri" S.R.L. Obiect: Oenologie