1. Caracteristica generala a interprinderii. 2.1 Locu amplasarii, istoria dezvoltari. 2.2 Structura si regimul de lucru. 2.3 Capacitatea si asortimentu de productie. 2.4 Indicatori tehnico-economici principali. Statele de personal. 2.5 Organizarea sectiilor de aprovizionare si auxiliare. 2.6 Atelieru de mecanic. Graficu de reparatie preventiva. 2.7 Schema tehnologica a procesului de productie. 3. Indeplinirea sarcinilor de producere la locu de munca. 3.1 Caracteristica generala a sectiei. 3.2 Organizarea locului de munca. 3.3 De descris sarcinile principale de munca. 3.4 De expus proprile propuneri sau sugestii referitoare la organizarea procesului de producere, calitatea productiei. 4. Excursii. 4.1 De descris cu ce secti sa facut cunostinta (cu exceptia sectiei unde sa facut practica) 4.2 Daca sa vizitat o alta interprindere de expus tipul ei, structura si capacitatea, asortimentu productiei si impresile in general. 5. Materialele colectate pentru proectu de curs la obectu ,,Utilaj tehnologic in industria alimentara’’, si ,, Montarea, reparatia si explotarea utilajului’’.
Comentariul tau va fi primul
Proiect: Fabrica de vinuri Stauceni - Colegiul Naţional de Viticultură si Vinificaţie din Chişinău Obiect: Oenologie