Unitate de alimentaţie publică care oferă consumatorilor un larg sortiment de produse culinare şi de cofetărie-patiserie de înaltă calitate, precum şi diverse băuturi şi ţigări. Restaurantele sînt dotate cu pliante de reclamă, coperte de firmă pentru meniuri şi invitaţii prezentate artistic. În foaier poate fi organizată desfacerea suvenirelor şi florilor Restaurantul poate fi dotat cu formaţie muzical-artistică, care funcţionează în orele de seară pentru crearea unei atmosfere distractive. Oferă servicii suplimentare: deservirea banchetelor, diferite recepţii, alte festivităţi. ** Obiectivele de baza realizarii acestui proiect sunt : Regulile si normativele sanitaro-epidemiologice de stat pentru unităţile de alimentaţie publică Cerintele tehnico faţă de unităţile de alimentaţie publică, utilaj, inventar şi instalaţii Cerintele profisionale faţă de personalul angajat în unităţile de alimentaţie publică
Comentariul tau va fi primul
Proiect: Analiza restaurantului “Banquet Premium” Obiect: Instruirea Stiintifica