Cultura organizationala a companiei Dulcinella - Habasescu Mariana

PROIECTUniversitate ASEM Caiet Cultura Afacerilor

preview iconExtras din document

Cel, căruia nu-i place dulcele, nu ştie să se bucure cu adevărat. Căci o bucată de tort sau ciocolată poate crea un adevarat miracol. Iar tortul de la compania Dulcinella este o sărbătoare şi dispoziţie bună, amintiri calde din trecut, senzaţie de copilărie lipsită de griji, care acum ne lipseşte foarte mult. Direcţia de activitate a companiei ţine de realizarea şi comercializarea produselor de cofetărie şi panificaţie: torturi, prăjituri, colaci, plăcinte, învârtite, rulade, biscuiţi, pîine caldă. Istoria organizatiei Istoricul companiei a început asemănător multitudinilor afaceri din ultimii ani în Republica Moldova: doi tineri înflăcăraţi de ideia realizării a ceva frumos, prin muncă asiduă după hotare, au reuşit să agonisească o mică sumă de bani. Investiţia iniţială a fost oglindită într-un spaţiu de 82 m² , dotat cu utilaj performant, şi 6 anjagaţi - fiind vara anului 2005. ...

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Proiect: Cultura organizationala a companiei Dulcinella Profesor: Habasescu Mariana