Cap. I Dotarea unui restaurant pescaresc 1.1. Amenajarea tehnologica a unui restaurant pescaresc 1.2. Echipamente de productie si servire 1.3. Inventarul de lucru si servire 1.4. Ambientul si decorul salii de servire Cap. II Resurse umane 2.1. Organizarea unui restaurant pescaresc 2.2. Atributiile personalului de servire (director restaurant, sef de sala, ospatar) 2.3. Reguli generale de servire a consumatorului Cap. III Oferta de preparate si bauturi 3.1. Lista de preparate 3.2. Lista de vinuri 3.3. Variante de meniuri traditionale(specifice mesei de Craciun, Pasti, Revelion) Cap. IV Asocierea preparatelor cu bauturi 4.1. Servirea vinurilor 4.2. Principalele sortimente de vinuri romanesti de calitate Cap. V Norme generale de P.M.,P.S.I. si reguli de igiena specifice, activitatii de alimetatie publica Anexa: - postere - documentele ospatarului (nota de plata, bon de marcaj, monetar, tichet de masa) - interioare din restaurant pescaresc
Comentariul tau va fi primul
21:58Proiect: Organizarea Activitatii Unitatii intr-un Restaurant Pescaresc Obiect: Economia Turismului