Capitolul I.Prezentarea unității de primire cu funcțiune de cazare 1.1. Descrie istoricul unității de cazare: înființarea și evoluția acestuia 1.2. Cadrul legislativ pentru reglementarea activității unității de cazare 1.2.1. Forma organizatorico-juridică a unității de cazare 1.2.2. Tipul de proprietate al unității de cazare 1.2.3. Actele și normele juridice: licența de activitate, autorizația de funcționare, certificat urbanistic 1.3. Analizează avantajele și dezavantajele amplasării unității de cazare 1.4. Prezintă poziționarea unității de cazare în cadrul structurii urbanistice a localității (elaborarea hărții de amplasare a unității de cazare ) 1.5. Indică legăturile funcționale în unitatea de cazare (schema generală a unității de cazare) 1.6. Descrie criteriile de clasificare pe categorii de confort luate în calcul pentru atribuirea gradului de clasificare Capitolul II. Organizarea unității de cazare 2.1. Descrie activitățile specifice departamentelor de bază ale unității de cazare 2.2. Descrie activitățile specifice departamentelor suplimentare ale unității de cazare 2.2.1. Departamentele operaționale 2.2.2. Departamentele funcționale 2.3. Alcătuiește și comentează organigrama obținută a unității hoteliere 2.4.Caracterizează personalul unității de cazare și specificul sarcinilor personalului unității de cazare Capitolul III. Spațiile unității de cazare și dotarea lor 3.1. Descrie spațiile destinate clientelei 3.1.1. Spațiile de folosință comună interioară și exterioară 3.1.2. Spații de cazare 3.1.3. Spații de alimentație 3.2. Descrie spațiile rezervate proceselor de producție 3.3. Argumentează necesitatea existenței acestor spații delimitate și utilitatea lor Capitolul IV. Piața unităților hoteliere 4.1. Studiază și analizează clientele unității hoteliere și determină segmentul de piață a acesteia 4.2. Determină și analizează oferta unității de cazare 4.3. Identifică și caracterzează concurenții principali (3 concurenți) ai unității hoteliereținînd cont de amplasare, clienți, prețuri practicate Capitotlul V. Structuri de alimentație publică în cadrul unității de cazare 5.1. Numește și caraterizează tipologia restaurantelor conform criteriilor de clasificare 5.2. Analizează rolul și descrie funcțiile unității de alimentație în cadrul unităților de cazare 5.3. Analizează și caracterizează oferta unității de unitățiide restaurant : meniu, liste de preparate, băuturi 5.4. Determină segmental de consumatori căruia îi este destinată oferta unității de restaurant
Comentariul tau va fi primul
Proiect: Continutul activitatii practice - Hotelul "Institutul Muncii" Universitate: Colegiu Tehnic