Istoria si caracteristica generala a domeniului de activitate a S.A. “Franzeluța” Analiza SWOT Structura organizatorica a combinatului Strategii de motivare a angajaţilor Metodele de control a proceselor S.A. “Franzeluta” Portretul managerului de succes Analiza Manageriala a companiei Istoria si caracteristica generala a domeniului de activitate a S.A. “Franzeluța” Combinatul de panificaţie din Chişinău „Franzeluţa” a fost înregistrat ca Societate pe acţiuni de către Camera Înregistrării de Stat a Ministerului Justiţiei la 12 septembrie 1995,numărul de înregistrare 10405656. Industria de panificație în Republica Moldova a început să se dezvolte în primii ani după cel de-al II-lea război mondial.Pînă la începerea procesului de mecanizare a acestei industrii,în S.A “Franzeluța” ca și în alte brutării de pe timpul cela,procesele tehnologice erau executate manual. Anul 1947 marchează începutul campaniei de construcţie a unor noi întreprinderi şi de modrnizare a celor existente.Astfel,în acest an,este dată în exploatare în Chişinău prima fabrică de pîine,în baza unei brutării particulare renovate.Din anul 1959,odată cu intrarea în funcţiune a unor noi linii mecanizate,se declanşează o altă campanie de reconstrucţie şi reutilare tehnică,la fabrica de pîine nr.1,capacitatea de productivitate atingînd cota de 50 tone în 24 ore. ...
Comentariul tau va fi primul
Portofoliu: Portofoliu Management SA "Franzeluta" Profesor: Zamaru Victor