Reglementării tehnice "Produse de panificaţie şi paste făinoase" - Tehnologia si Organizarea Comertului

PORTOFOLIUUniversitate ASEM Profesor Panfil Ion

preview iconExtras din document

Reglementarea tehnică “Produse de panificaţie şi paste făinoase” (în continuare – Reglementare tehnică) stabileşte cerinţe minime de calitate şi siguranţă alimentară, care trebuie respectate la fabricarea şi/sau la comercializarea produselor de panificaţie şi pastelor făinoase provenite atît din producţia internă, cît şi din import. Cerinţele minime prescrise în prezenta Reglementare tehnică nu se aplică produselor de panificaţie şi pastelor făinoase produse în gospodăriile individuale pentru consumul propriu şi nici celor de tranzit sau care sînt depozitate temporar, ca bunuri care tranzitează ţara, dacă nu reprezintă un pericol pentru sănătatea umană sau pentru mediu. ...

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Portofoliu: Reglementării tehnice "Produse de panificaţie şi paste făinoase" Obiect: Tehnologia si Organizarea Comertului