Retete din bucataria moldoveneasca - Tehnologia Alimentatiei

PORTOFOLIUUniversitate USM Profesor Nu Este Specificat

preview iconExtras din document

Gogoşari umpluţi cu legume Roşii umplute cu vînătă tocată Ardei sau roșii umplute cu brînză și unt Ardei sau vinete umplute cu legume Peşte umplut ca acasă în aspic Borş moldovenesc Borş scăzut Ciorbă de legume Zeamă de găină cu orez sau tăieţei Zeamă dreasă cu orez sau tăieţei Salată Moldovenească Fasole bătute Fasoliță cu afumături din carne Vinete Tocate Ardei prăjiți Dovlecei prăjiți Mușchi ”Butoiaşi” Costiţă la grătar Mîncărică cu ceapă şi ciuperci Biftec ”Codru” Covurma de pui Ciulama de pui Prune uscate cu nuci in sirop Chisel din vin roşu cu frişcă Sarmale cu carne de pasăre Sos mujdei Scrob de jumere Peşte ca la Chișinău Chiftele din peşte ca la moldoveni Brizol ”Moldova” Ficat împanat cu slănină la grătar Papricaş cu Mămăligă Bitoc ca la Chişinău Pîrjoala ”Noroc” Mititei la grătar Cîrnăţei la grătar Antrecot ca la Nistru Păpănaşi ca la Tiraspol Supă de găină cu turnăţei Supă de găină cu fricăței Ciorbă cu ciuperci Ciorbă cu fasole Borş acru Vinete sau dovleci cu smîntînă Ghiveci de legume Musaca din cartofi, vinete sau dovleci ...

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Portofoliu: Retete din bucataria moldoveneasca Obiect: Tehnologia Alimentatiei